Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotating Game Mode - Ascension

hi im baXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, na PBE wprowadzono tryb Ascension na testowanie do tej rotacyjnej kolejki co tak bardzo zapowiadali i było tak sporo tematów na forum. Ten tryb jeśli dobrze pamiętam był dostępny 2 lata temu i pół na evencie Shurimy. Dobra wiadomość jest taka że tryb odbywa się na usuniętej mapce "The Crystal Scar" z małym updatem tekstur i mi osobiście się ten tryb nawet podobał. A zła jest taka że dodają i dodają te tryby a URFa nie widać :( . #jestnadzieja #ritopls

Otwórz aby zobaczyć parę screenów (lub zobacz galerie) :
 |
 v

yRSkXy3.png
wBirPrK.jpg

Tv1I6CO.jpg

brj84Ix.jpg

I6j8VB4.jpg

Opublikowano

bardzo lubiłem ten tryb. Jak sie brało tego xerata z srodka ultem Ez'a i bylo sie taki duzy na spawnie :D

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

To był chyba najnudniejszy tryb w jaki grałem. Zaraz po nim jest poro king. Już nawet hexakill był lepszy

Opublikowano

a propo ktoścoś kiedy będą dodawać rotacyjne kolejki na nasze serwery ? albo chociaż przybliżenie ? w kwietniu czy raczej dopiero pod koniec roku ? ;p i kiedy to weszlo na pbe ? :)

16k7y4p.png

Opublikowano

a propo ktoścoś kiedy będą dodawać rotacyjne kolejki na nasze serwery ? albo chociaż przybliżenie ? w kwietniu czy raczej dopiero pod koniec roku ? ;p i kiedy to weszlo na pbe ? :)

Na PBE jest to już w tym cyklu, lecz nie wiadomo jak to będzie, takie "grube" rzeczy nie wiadomo kiedy wchodzą w live, co tu mam na myśli? Np. skiny to jak wchodzą na PBE na następnym patchu juz wchodzą w live, ale np. warsztat hextech był może i dobre 3 cykle na PBE jak nie więcej, nie pamiętam. Najbliżej we wtorek następnego tygodnia, osobiście sądzę że tak będzie. Pod koniec roku raczej nie możliwe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowości! 

Rotating queue wchodzi w live już dzisiaj zaczynając z Ascension!

Kalendarz:

CfhLjINUMAAqG4v.jpg

O k***a urf <3

­

12 days booyzz! Keep calm! :D

Opublikowano

Szkoda, że jeszcze wepchnęli tą żałosną legendę poro. Ten tryb jest bardzo słaby. Czekamy na URF'a, bo ten Ascension też nie jest jakiś super.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Szkoda, że jeszcze wepchnęli tą żałosną legendę poro. Ten tryb jest bardzo słaby. Czekamy na URF'a, bo ten Ascension też nie jest jakiś super.

Najlepiej na wszystko narzekać. Moim zdaniem wszystkie tryby, które Riot wypuściło są ciekawe. A Ascension imo najciekawszy. ;) 

Opublikowano

Najlepiej na wszystko narzekać. Moim zdaniem wszystkie tryby, które Riot wypuściło są ciekawe. A Ascension imo najciekawszy. ;)

bo jesteś k***a głupia

zaraz pkt wlecą

Opublikowano

A będzie nurf ?

Tak. Po prostu w NURF bardziej zbalansowali niektóre rzeczy. URF to NURF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...